Това явление се наблюдава от стотици години, но какъв вид

...
Това явление се наблюдава от стотици години, но какъв вид
Коментари Харесай

По целия свят от небето падат мистериозни сфери

Това събитие се следи от стотици години, само че какъв тип железни топки са те и от кое място идват, към момента остава мистерия …На 31 юли 2022 година мистериозна сфера падна в Мексико. Жителите на Веракрус следиха рухването на топката от небето, като образно дефинират материалът, от който е направена като метал или твърда пластмаса. Топката има жълтеникав цвят и прикован обект, наподобяващ антена.На локалните поданици е неразрешено да се приближават до мястото на случая. Военните са прибрали топката и са огледали мястото, само че към момента няма мнения за случилото се.Преди това, рухване на мистериозна топка е следено през 1966 година в Арканзас, Съединени американски щати. Обектът пада пред очите на очевидци от безусловно ясно небе. Топката е с диаметър към 30 см.През 1963 година в австралийската пустиня са открити три такива топки.
През 1969 година аржентинският откривател А. Шнайдер демонстрира сходна топка с диаметър 22 см, открита в Аржентина. В продължение на към половин час, пред камерите на публицистите той безрезултатно се пробва да повреди повърхността й, само че никакво механично деяние не оставя даже драскотина по повърхността на сферата.Някои считат, че обектите са част от спътник или друга летяща машина, само че има доказателства за „ рухване на топка от небето “ още през 1802 година покрай Лайден, Холандия.Четете още: Над Калифорния е сниман НЛО с формата на топка (видео)Местни поданици намират металната топка и я носят в Лайденския университет, който през тези времена е много прочут. Учените не могат да схванат каква е сферата и от какво е направена. Тя се съхранява в Университета, до момента в който наполеоновите бойци не я взимат, след което следите й се губят.След Първата международна война друга топка е открита на територията на Австро-Унгарската империя. Предполага се, че е направена от исполин.Най-мистериозната топка е открита през 1974 година във Флорида. Бец я намира на мястото на ужасяващ горски пожар, в близост от вкъщи си. Мъжът взима обекта и го носи в дома си.

 2 - По целия свят от небето падат мистериозни сфери
Мистериозната топка е с диаметър 20 сантиметра и „ се държи “ доста необичайно. Самото й наличие в къщата провокира необяснимо неспокойно държание на кучето. Ако топката е бутната, тя сама трансформира траекторията си, тъй че да се върне в първичната си точка.Подробно изследване демонстрира, че обектът има четири магнитни полюса, основава магнитно поле към себе си и излъчва радиовълни, а вътре има още три сферични детайла. Предполага се, че е от стомана, само че с смес на някакъв незнаен детайл.През 2000 година сходни топки падат от небето над Австралия и Африка.През 2018 година и 2022 година, железни сфери се появяват във Виетнам и Перу. Те са избрани като сателитни резервоари за гориво, само че при разискването на тези събития в интернет мнозина се съмняват в тази версия.

 shari peru 02 - По целия свят от небето падат мистериозни сфери
Падането на сферите се случва от време на време през последните двеста години. Но какви са тези топки – към момента няма безапелационен отговор, единствено догатки …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР