„Това управление води към разруха. За това казахме няколко неща

...
„Това управление води към разруха. За това казахме няколко неща
Коментари Харесай

Димитър Делчев от ДБГ: Имаме три условия към Реформаторския блок

„ Това ръководство води към съсипия. За това казахме няколко неща – шпърво незабавна оставка на държавното управление на Бойко Борисов, второ – основаване на новаторски общности по места, и основаване на смела платформа за промени във всички значими браншове на ръководството. Ако тези условия не бъдат подкрепени от сътрудниците ни в Република България, ще го напуснем”, съобщи в студиото на „ Лице в лице” ръководителят Движение „ България на гражданите” (ДБГ) Димитър Делчев.

„ Не желаем това да става, само че ще е разумна последица. Има алена линия която разделя дясното пространство - кой е „ за” това ръководство и кой е „ против”. Само приказки не са задоволителни, трябват и дейности. Взехме това решение в събота, през днешния ден сме вторник – сътрудниците ще го получат по формален ред. Дясното има потребност от обединяване, само че без да се нареждаме ясно, този съюз няма по какъв начин да се случи”, добави той.

„ Ако няма същинско вдишване на отговорността, България ще се отдалечава от западните европейските страни, вместо да върви към тях”, сподели той.

Вижте цялостния диалог във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР