Това управление стигна дъното. И говоря не само за правителството,

...
Това управление стигна дъното. И говоря не само за правителството,
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Двама лидери на партии взаимно се пратиха на освидетелстване

Това ръководство стигна дъното. И приказвам освен за държавното управление, само че и за Народното събрание. От декември предходната година, се нагледахме на циркове. Днес ме впечатлиха изявленията на двама водачи на партии, които взаимно се пратиха на освидетелстване. И това е равнището на ръководство и парламентаризъм в страната ни. И то от публична естрада. Не знам дали има някакво дъно за политиката в България.

Изгонването на 70 съветски дипломати от България, е неприличен акт, с който в никакъв случай не бих се съгласила. А разправиите по това кой е отговорен и кой е взел решението, освен звучат извънредно несериозно, само че и ще нанесат съществени и дълготрайни вреди в дипломацията ни. Българска социалистическа партия се извъртяха, тъй като даже техният толерантен електорат мъчно би преглътнал сходно нещо. А разногласието стигна не дипломатическо, а махленско равнище в най-високите етажи на властта.

Крайно време е и държавното управление в оставка и народните представители да седнат и да решат по какъв начин да поправят вредите. Циркове задоволително слушахме. Време е всички да се успокоят и да вземат виновни решения. И в случай че се отива на избори, дано това да не е по сходен неприличен метод.

Елена Гунчева
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР