Благодаря на всеки един от вас, който намери време и

...
Благодаря на всеки един от вас, който намери време и
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: На изравнилия резултата в 25 МИР - извинявай, че пак имам повече преференции от теб

Благодаря на всеки един от вас, който откри време и смисъл тази неделя да гласоподава - без значение за кого. Мисля, че вашето отношение към страната ни е почтено, макар другите ни политически пристрастия.

На всеки шест индивида, дали своят вот на предишните избори за " Продължаваме промяната " - петима са го създали още веднъж. След най-тежката от последните 25 години - с война, със международна финансова рецесия и голяма инфлация в цяла Европа - тези хора ни поддържаха още веднъж. Благодарим ви!

Хората, които не гласоподаваха имат своите учредения за това. Приемам, че е трябвало да направя повече, с цел да оправдая тяхното доверие и да ги убедя.

Нещо персонално към всички тези, които цяла година споделят " мястото ти не е там ", " пей си песните " и други сходни неща. След цялото оплюване, медийна гнусота, неистини, " наркоман ", " отпадък " и други ласкави избрания - голямата част от хората, дали гласа си за мен на предходните избори са го създали още веднъж. Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца чартърен, който другояче доста обича да приказва от името на народа. Този резултат е оценка на работата ми като депутат, а не на песните ми. Това е най-голямата болежка на Мръсната машина - хората стартират да схващат, че мястото на тези като мен е тъкмо там.

Към социологическите организации -
приветствам ви, че този път успяхте да познаете спечелилия на изборите. Защо в последния месец добавяхте 5% на ГЕРБ и Възраждане, а на Продължаваме промяната отнемахте 5% е въпрос, чийто отговор знаем и аз, и вие. Може би е време да напишете декларация по този мотив.

На изравнилия резултата в 25 МИР - честито. Извинявай, че отново имам повече преференции от теб.

Христо Петров
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР