Това управление се намира в агония. Те си отиват. Въпросът

...
Това управление се намира в агония. Те си отиват. Въпросът
Коментари Харесай

Румен Гечев: Това управление се намира в агония, отиват си

Това ръководство се намира в мъка. Те си отиват. Въпросът е не дали, а по кое време. Това сподели в пред bTV депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев.

Той разяснява обвиняванията, че Българска социалистическа партия " яхва " митинга на майките на деца с увреждания и днешното изказване на премиера, че ще бъдат отпуснати 150 млн. лв. за хората с увреждания.

" Кой различен, в случай че не Българска социалистическа партия би трябвало да поддържа тези митинги и да отбрани интереса на българските деца? Борисов, когато каже " добър ден ", си гледаме часовника. Той си сменя мнението по 10 пъти дневно. Няма ги парите. Това е безсрамие и цинизъм, четири месеца не могат да създадат един закон, съобщи Гечев. - Управляващите са внесли закона и го изтеглят. Протестиращите споделят, че държавното управление лъже хората и протака изработването на закона. Ще пристигна проектобюджетът и няма да има закона, който са дали обещание, добави депутатът от Българска социалистическа партия. "

По думите му ръководещите лъжат българските жители, че има 2 милиарда лв. остатък.

" Защо не кажат, че са похарчили доста дребна част от плануваните в бюджета пари за вложения в България, съобщи социалистът. - Те едно приказват, друго мислят, трето вършат. "

Той разяснява и поръчката на Българска социалистическа партия да внесе избор на съмнение против показания от ръководещите план за нов здравноосигурителен модел.

" Това болшинство ръководи към този момент 10 години. Не можем да ги чакаме да вършат планове за промяна до 2075 година. Какво вършиха през последните 10 години в опазването на здравето? Стотици милиони в допълнение се отпускат всяка година. Парите изтичат през корумпирани схеми за продажба на медикаменти. Задълженията на лечебните заведения с държавно присъединяване нарастват, облагите на частните лечебни заведения порастват в една страна. Не може още 100 години лечебните заведения да работят като заводи за обувки - те не споделят какъв брой хора са излекувани, а каква им е загубата и облагата. Схемата би трябвало да бъде изменена съществено. Никакви отсрочвания не можем да даваме на държавното управление. Готови сме да обсъждаме всевъзможни оферти за промени с ръководещите, само че те не оферират нищо съответно написано, с изключение на локуми, които разтягат по медиите ", сподели социалистът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР