Това тя направи в социалните мрежи.„Чета и препрочитам някои неща

...
Това тя направи в социалните мрежи.„Чета и препрочитам някои неща
Коментари Харесай

Глория: Човек, тръгнал от нулата, не го е страх! - slava.bg

Това тя направи в обществените мрежи.

„ Чета и прелиствам някои неща от моята биографична книга “До последната усмивка “. Колко неща съм разказала и какъв брой съм не запомнила да ги загатна. В каква буря съм била през всичките тези години и от нищо не ме е било боязън. Всъщност човек, който е тръгнал от нулата, няма по какъв начин да го е боязън!

На моменти се наскърбявам, на моменти се забавлявам с този вманиачен, щур мой живот, който боготворя и единствено да съм здрава, аз и околните ми, в случай че знаете още какви проекти имам… Да искаш да учиш, да надграждаш, не да рушиш, да продължиш напред, макар всичко… Да носиш позитивизма в себе си - гордея се с това мое качество.

За това, че не се оправдавам, за това, че съм себе си… Да се стремя да се обкръжавам с хора, с които приказваме един език и гледаме в една посока. И по какъв начин хора, които нямат изгода от теб сами си потеглят от живота ти, нали по този начин?! - няма какво да вземат…Просто едно раче с малко скорпионско съм аз и за мен това е съвършената композиция, другояче не бих оживяла.

С една дума няма невъзможни неща! Само поискай - не приказва, а действай!!! Влезте в моят свят, там е ярко и красиво! - Обичам ви! Глория”, написа певицата.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР