Това семейство се постига с много обич, разбирателство и търпение.

...
Това семейство се постига с много обич, разбирателство и търпение.
Коментари Харесай

За пример! Как живее българското семейство с 13 деца

Това семейство се реализира с доста любов, съгласие и самообладание. Едва ли някое младо семейство ще се съгласи да има толкоз деца и да носи тази отговорност. Това съобщи Цанка Палова, майка на 13 деца в ефира на Българска национална телевизия. " Абсолютно нищо не се е трансформирало, продължаваме да сме на същия хал. Нашите детски надбавки са по-малко от тези на другите деца, несъмнено тъй като, като са повече, ядат по-малко (смее се). Доходът ни е доста дребен, единствено таткото работи, а аз съм стопанка и не работя. Таткото взима към 1000 лв. плюс 300 лв. детски надбавки ", споделя майката.

" Ако го няма търпението, няма да има успокоение. Не се окайвам, тъй като, в случай че го върша, нищо няма да се промени. Стараем се с минимални средства да се оправим. Гледаме да не са лишени от храна и да са здрави. Може да имаме едно нещо, само че то се разделя за всички, постоянно се мисли и за останалите, никой не е теоретичен да мисли единствено за себе си. По-малките почитат по-големите, а по-големите са виновни ", споделя още Цанка.

" Учат се, отличници са, не желая да отиват в чужбина. Надявам се да съумеят да се осъществят. в случай че са на открито. Там може и да им е по-добре, не знам. Големият ми наследник беше в англия и изтърпя 6 месеца и вика: " не устоявам, не ми трябват пари, желая да съм с вас ", добави тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР