Това се случва след вчерашните разкрития на депутата Радостин Василев

...
Това се случва след вчерашните разкрития на депутата Радостин Василев
Коментари Харесай

Кабинет няма да има, Деси Стоянова и Делян Добрев от ГЕРБ отсвириха Промяната

Това се случва след вчерашните разкрития на депутата Радостин Василев

Две знакови фигури в ГЕРБ по едно и също време и изрично се изляха във Facebook, че държавно управление с мандата на Политическа партия няма да има.

" След всичко, което чух през днешния ден, единственото, което ще им кажа е: " Вратата е ей там ", написа водачът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова. 

Депутатът разколник , на който се чува по какъв начин Кирил Петков споделя по какъв начин Десислава Атанасова е била подценена поради Мария Габриел при избора на кандидат-премиер от ГЕРБ. 

" Отделно в ГЕРБ има много огромно напрежение и злоба. Примерно човек като Деси, която много се бие тука в калта - внезапно идва Мария Габриел от Брюксел и ще става министър председател - това всичко се случва. "



Публикацията на Десислава Атанасова най-вероятно е отпратка към случката от предходната година, когато автобусните превозвачи стачкуваха с претенции акцизът на горивата да се понижи и се срещнаха с тогавашния министър-председател Кирил Петков, а той им сподели: " Вратата е ей там! "

Малко по-късно сътрудника ѝ Делян Добрев също коментира изтеклите записи:

" 4:30 часа измами, далавери, преврати, изменничества, ориенталска просвета... Питат ме: - Да не им се размине? - Няма! ".



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР