Това се оказа една вкусна напитка за прочистване на тялото!

...
Това се оказа една вкусна напитка за прочистване на тялото!
Коментари Харесай

Ефектът Се Усеща Още На Следващия Ден! Коктейл Чудо Почиства Моментално Черния Дроб!

Това се оказа една вкусна напитка за пречистване на тялото! Една седмица аз се хранех спестовно и здравословно, пиех всекидневно чаша от зеленчуковото смути, и в последна сметка започнах да се усещам добре, както преди! От нашият уебсайт Ви съветваме да опитате рецептата, която е разкрила Мария!

Рецепта за здравословен коктейл за черния дроб

Необходими съставки:

– 3 моркова
– 2 зелени ябълки
– 1 цвекло
– половин лимон без корите
– парче свеж корен от джинджифил
– няколко листа от маруля или спанак

Начин на подготвяне:

Нарежете всички зеленчуци в блендер, като преди този момент сте ги измили и почистили. Добавете малко вода, с цел да има тази напитка приятна за пиянство консистенция. Леко охладете, а остатъка оставете в хладилника.

Морковите са богати на флавоноиди и витамин А, който подхранва черния дроб. Пектинът, съдържащ се в ябълките, оказва помощ за унищожаване на токсините. Зелените листа от маруля обезпечават добра циркулация на кръвта и укрепват имунната система. Джинджифилът и лимонът предизвикват отличната работа на стомашно-чревния тракт, облекчават подуването на корема и усъвършенстват на обмяната на веществата. В суровото цвекло има доста фибри, потребни за червата.

Обичам да сготвям зеленчукови смутита и пюрета в блендер, само че по-вкусно и потребно нещо от този коктейл не съм правила! Ефектът се почувства още на идващия ден. За да се усещам свежа и изпълнена с сила аз пих от зеленчуково-плодовата примес десетина дни, не повече, написа fun.9999999views. Опитайте и вие подобряващия резултат на тази напитка върху себе си, направете детоксикация на черния дроб и бъдете здрави!

Забележка:

Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР