Това съобщиха за Varna24.bg от пресцентъра на полицията. Както вчера

...
Това съобщиха за Varna24.bg от пресцентъра на полицията. Както вчера
Коментари Харесай

Награждават пожарникарите, спасявали хора от горящия бл. 302 с риск за живота си


Това оповестиха за Varna24.bg от пресцентъра на полицията. Както през вчерашния ден медията ни заяви, признателност за всеотдайната работа на огнеборците, отзовали се след гърмежа и пожара в бл. 302 изрече и кмета на района Николай Костадинов. 

Той показа за медията ни, че е станал очевидец по какъв начин пожарникарите да се втурнали в горящия вход даже с риск за живота си, водени от дълга си да оказват помощ по най-бързия начин на допустимо най-вече хора. 

Varna24.bg постоянно е отразявала благодарността и на варненци след акции на варненските пожарникари, които са спасявали хора, имущество и животни от огнената буря или при пътнотранспортни катастрофи .  

Припомняме, че при кошмарния взрив в бл. 302 във " Владиславово " починаха двама души, стара жена е в кома след обгазяването, а 18 индивида пострадаха и получиха лекарска помощ. След обстойна експертиза за положението на входа бе издадена заповед на кмета на Варна Иван Портних за ограничение достъпа до 14 жилището поради открита пристройка, за която е нужна спомагателна експертиза, която да откри дали е годна или не за употреба. Едва след експертното мнение, че пристройката, строена преди повече от 10 години, не заплашва по никакъв метод цялостната конструция на входа, хората ще могат да се завърнат публично в домовете си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР