Това съобщиха главният секретар на МВР Младен Маринов и главният

...
Това съобщиха главният секретар на МВР Младен Маринов и главният
Коментари Харесай

100 Пъти По-Страшно От Колкото Си Мислехме! Цацаров Лично Разкри Всичко За Клането В Нови Искър! Вижте Снимки, Работата Е Много По-Дебела!

Това оповестиха основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов и основният прокурор Сотир Цацаров, оповестява Нова телевизия. Всички жертви са убити е по един изстрел. Застрелян е и фамилният домакински любим - куче, порода немска овчарка.

Предполага се, че жестокото закононарушение е осъществено на 31 декември вечерта. Майката на Нанси - Кети Николова Кюхова, на 44 години, се търси, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Оттам разпространиха и фотография на дамата:



Името на Кети Кюхова има записано едно сдружение с няколко запора. По думите на Младен Маринов става дума за семейство, което живее в къщата от към година, откакто се е преселило от София. Убитите са татко, неговият наследник, дъщерята на брачната половинка му, още един юноша и майката на брачната половинка, която е родена през 1945 година и е съвсем неподвижна жена. Те са убити с по един изстрел с малокалибрено оръжие, написа Блиц. Застреляно е и кучето им. Обявена е за търсене дамата, отпред на фамилията, живяла на брачен начала с убития мъж и чиято майка е убита. Издирва се и автомобил БМВ Х5.



" Къщата на гибелта "

Цацаров сподели, че следва оглед по светлата част на денонощието. Текат начални следствени дейности. Главният прокурор занапред ще започва следствието. Все още не е открито оръжие, огледът продължава. Той не посочи дали става дума за ликвидиране или самоубийство. Смята се, че убийството е станало по време на новогодишната нощ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР