Това са пълни глупости, категорично заяви Джино Бианкалана в подкаста

...
Това са пълни глупости, категорично заяви Джино Бианкалана в подкаста
Коментари Харесай

Джино Бианкалана проговори за скандала с шеф Кустев и парите, които му дължи

" Това са цялостни нелепости ", изрично съобщи Джино Бианкалана в подкаста на Тото от " Скандау ", който за повторно се забърква в препирня за пари, този път с добре известния началник Кустев.

Журито на " Мастършеф " Илиан Кустев се бе обърнал към обществените мрежи след абсурда с Бианкалана, с цел да изясни на почитателите си какъв лъжец бил Джино.

" Да си знаете. Джино Бианкалана споделя, че ще си заплати, само че не заплаща. Дължи 1200 лева на компанията ми " Фивепи " от 2022 година. " Кулинарната звезда изяснява, че е бил неотстъпчив и че е търсил няколко пъти риалити звездата.

" Ходя при него, няколко пъти дава обещание да си заплати, само че не го прави ", твърдеше шеф-готвачът.

" Иначе се изтъпанва с неговите първокласни коли ", изумен бе началник Кустев за риалити звездата, която очевидно може да си разреши да се вози на скъпи спортни коли, само че няма един бон и малко, с цел да си заплати за предоставената му услуга преди 2 години.

След това Бианкалана се изпари за няколко месеца и изтри всичките си профили в обществените мрежи, само че в този момент изясни, че изгубването му няма нищо общо с началник Кустев.

" В обществените мрежи всичко е машинация. Жена ми вика ти си мъж на място... смешно е. Не качвай коли, не качвай сторита, не качвай къде живееш. Не ти би трябвало. Всеки път когато кача нещо, ми се случва нещо неприятно ", изясни Бианкалана. Известният от " Биг брат " Джино добави, че всичко, което се написа за него, са неистини, макар че самият началник Кустев показа проблемите си с него обществено.

Бианкалана беше притежател на ресторант в столичен квартал, който затвори преди половин година. Заведението му започва през 2019 година Тогава спечелилият във " ВИП брат " твърдеше, че е вложил в него 200 000 лв.. Явно около ресторанта Джино е поръчвал сирене и салами от компанията, в която началник Кустев е сътрудник.

Във въпросния ресторант не за пръв път има препирня за пари. Преди няколко месеца Бианкалана упрекна фолкпевицата Ива Атанасова, че й е платил рождения ден за 6000 лева, само че тя не си била свършила работата. Дивата от " Пайнер " тогава показа, че е била застрашена с побой. И двамата твърдяха, че ще се съдят около този случай. Ако и Кустев реши да вдигне дело, на Джино сигурно ще му излезе по-солено от 1200 лева, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР