Това са глупости. Можеме ли да запишеме отново?“ С този

...
Това са глупости. Можеме ли да запишеме отново?“ С този
Коментари Харесай

„Можеме ли да запишеме отново?“ И всички телевизии слушат и изпълняват…


„ Това са нелепости. Можеме ли да запишеме още веднъж? “ С този апел някогашният министър председател Кирил Петков постави точка на въпроса ще пуснат ли водещите малките екрани кадърa по какъв начин удря един лакът на публицист, който не му е прелестен, написа в коментар на абсурда уеб сайтът Трибюн.бг.

Скандално ли е сходно искане? Средна работа, по скоро персонална излагация. Нищо на фона на самия лакът, който е неприемлив без значение какъв брой те нервира някой и дали те пита 10 пъти нещо, на което не искаш да отговориш.

Откровено скандалното е друго – че всички се съобразиха.

Ако си пусне централните излъчвания на малките екрани човек, който не е следил събитията денем, няма и да разбере за мини екшъна с присъединяване на досегашния български министър председател. Монтирани фрагменти, изрязани реплики, репортажи снимани от напълно друг ъгъл. Нямаше и да се чуе за станалото, в случай че същите малките екрани не се бяха престарали още в началото.

Медиите обаче съдебна експертиза престараха и пуснаха онлайн във Facebook страниците си изказването на Петков. И се видя цялата картина, дружно със заветното „ Можеме ли да запишеме още веднъж? “.

Между другото, това не би трябвало да шокира никого, медиите бяха подбрани още на равнище покана за отразяване. Само главните малките екрани бяха викнати да снимат изявлението на Кирил Петков и то, импровизирано – пред неверен съд. Там беше и Николай Караколев, който май не беше нито канен, нито желан.

Самият Караколев пусна и цялостен запис от личните си фрагменти в Youtube.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР