Това растение премахва зависимостта от цигарите мигновено Хората имат различни

...
Това растение премахва зависимостта от цигарите мигновено Хората имат различни
Коментари Харесай

Това растение премахва зависимостта от цигарите мигновено

Това растение отстранява зависимостта от цигарите незабавно

Хората имат разнообразни пороци. Проблемът стартира, когато почувствате нуждата да ги продължите, даже когато знаете, че това не е положително за вас.

Зависимостта предизвиква съществени увреждания на нашата нервна система и затова на цялото тяло. Ярък образец за това е пристрастяването към цигарите. За благополучие, има естествени средства, които лекуват зависимостта към цигарите. Тази билка ще ви накара да спрете да пушите.

Става дума за стевия, мощно лечебно растение, което лекува редица болести, според от рецептата, която приготвите. Вероятно знаете, че стевията е натурален подсладител, който може да размени захарта и да контролира кръвната захар, само че нейните качества не свършват дотук, тъй като тя работи и за премахване на всяка взаимозависимост.

Използвайте тази рецепта и не забравяйте да вземете още веднъж контрола над живота си.

Необходими съставки:
няколко листа стевия
чаша вода

Приготвяне:
Кипнете водата. Когато доближи точката на шупване, можете да добавите листата и да ги оставите да врат в продължение на няколко минути.
Отстранете съда от огъня, прецедете наличието и съхранявайте на хладно място.

Нужни са ви единствено няколко капки от лекарството под езика, единствено когато усетите, че ви се пуши. Ще забележите, че скоро желанието ще отмине.

За по-добри резултати, може да вземате по 3 капки от лекарството преди и след всяко хранене.

Други способи да откажете цигарите:
Можете да носите листа от стевия у себе си, а когато почувствате, че желаете да пушите, сложете един лист в устата си и започнете да дъвчете. Вкусът и чувството, че ядете, ще ви разсеят и ще забравите за никотиновата взаимозависимост. Консумацията на течна стевия е друга алтернатива, само че би трябвало да се уверите, че тя е естествена.

Тя работи антибиотично, противогъбично и имуностимулиращо.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР