Това прогнозира руският астролог Василиса Володина, цитирана от популярния сайт

...
Това прогнозира руският астролог Василиса Володина, цитирана от популярния сайт
Коментари Харесай

Астроложката Василиса Няма Пропуск, Но С Това Ни Уби! Чува Тъпаните На Страшната Война Само До Година!

Това предвижда съветският астролог Василиса Володина, представена от известния уебсайт за паранормални феномени Еsoreiter.

Според нея следващата година в Русия може да стартира революция. Астрологът счита, че е допустима и промяна на властта в страната.

Василиса Володина Астрологът Михаил Левин пък твърди, че от идната година ролята на президента на Руската федерация ще отслабне. Не е изключено ранното овакантяване на президента. Във времето сред 2020 и 2022 година се чакат промени в структурата на ръководство, прибавя той. Според него разноските за защита в Руската федерация последователно ще понижават. Михаил Левин Влад Рос също приказва за промени в управлението на Русия през 2020-та. Ще има нови политически водачи и обществени придвижвания, противопоставящи се на настоящето държавно управление, прибавя астрологът Светлана Драган. „ Ще бъде сложено началото на измененията в политиката, стопанската система и духовния живот на хората. В стопанската система ще се наложат по-хуманни правила “, изяснява тя, написа Блиц. За президента на Съединени американски щати астрологът не предвижда също промени. „ Тръмп ще бъде в уязвимо състояние.

Той ще би трябвало да потърси поддръжка измежду американския хайлайф. Влиянието на Съединени американски щати в света ще отслабне “, прибавя тя. Според Драган Европейският съюз ще се сблъска с възходящ проблем с бежанците.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР