Това правителство е опасно за държавата. То застрашава финансовата стабилност

...
Това правителство е опасно за държавата. То застрашава финансовата стабилност
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Това правителство е опасно за държавата

„ Това държавно управление е рисково за страната. То заплашва финансовата непоклатимост на страната, заплашва икономическата непоклатимост, оттова и за националната сигурност на страната. ” Това сподели депутатът от ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева по Nova News.

Захариева акцентира, че държавното управление работи без управническа стратегия, че бюджетите са цялостен неуспех, а българските жители обедняват.

„ ГЕРБ мълчи в този спор, ” уточни депутатката, само че напомни, че са удължили работното време на Народното събрание и че бюджетът ще се гледа.

На въпрос дали ГЕРБ-СДС са сътрудници с Движение за права и свободи и „Възраждане“, в случай че се сплотиха към вота на съмнение на кабинета „ Петков ”, тя уточни: „ С Възраждане и Движение за права и свободи сме съпротива и беше обикновено да чакаме да поддържат вота на съмнение. ”

Тя бе безапелационна, че такава настройка в границите на това Народно събрание е немислима: „ Не мисля, че този парламент има дълго бъдеще и българските жители ще бъдат изправени пред избори. За това виновност носи Политическа партия. ”
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР