Това правителство да подаде оставка незабавно! Тоталната му неадекватност и

...
Това правителство да подаде оставка незабавно! Тоталната му неадекватност и
Коментари Харесай

Костадинов: Че изнасяме оръжие за Украйна е неоспорим факт, но кога БСП ще напуснат коалицията

Това държавно управление да подаде оставка неотложно! Тоталната му некомпетентност и некадърност да ръководи към този момент съставлява опасност за националната сигурност, написа водачът на „ Възраждане ”
„ Всекидневно ми изпращат клипове, фотоси и документи от цялата страна, на които се виждат украински камиони и самолети, ситуирани наоколо до български оръжейни фабрики. Че изнасяме оръжие за Украйна, въпреки и през медиатори, е безспорен факт”, написа на страницата си във Facebook водачът на „ Възраждане” Костадин Костадинов.

Той разгласява клип, на който се виждат паркирани ТИР-ове с украинска регистрация пред военния цех „ Дунарит” в Русе.

Снимащите мъже подчертват, че ръководещите са дали обещание да не изнасят оръжие, само че евентуално тежкотоварните камиони чакат да бъдат натоварени. Те напомнят и думите на Корнелия Нинова, която е дала обещание да си подаде оставката, в случай че бъде „ изнесен и 1 патрон”.

В тази връзка Костадинов пита по кое време Българска социалистическа партия ще изоставен обединението и кабинетът ще подаде оставка

„ Въпросът на Възраждане към Българска социалистическа партия продължава да стои без отговор - по кое време социалистите най-накрая ще покажат темперамент и ще изоставен обединението и държавното управление? Аз имам максимален интерес те да не престават да стоят в ръководството, тъй като на идващите избори даже няма да могат да влязат в Народното събрание, а гласоподавателите им ще са при нас, само че държавният интерес, който е над всичко, е различен и изисква това държавно управление да подаде оставка неотложно! Тоталната му некомпетентност и некадърност да ръководи към този момент съставлява опасност за националната сигурност”.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР