Това пише в свой анализ за политическият анализатор Александър Кочетков.

...
Това пише в свой анализ за политическият анализатор Александър Кочетков.
Коментари Харесай

Анализатор: Кремълският фюрер е готов на всичко, за да изцапа Беларус завинаги с украинска кръв

Това написа в собствен разбор за политическият анализатор Александър Кочетков.

Предпоставките включват обстоятелството, че руснаците на практика са изчерпали съществени запаси от жива мощ. Кремъл се нуждае не толкоз от танкове и оръдия, колкото от пушечно месо. Това значи, че кремълският фюрер е подготвен на всичко, с цел да изцапа Беларус вечно с украинска кръв.

Според моя информация на Лукашенко към този момент е показана скица, че или той обществено дава заповед за навлизане сякаш „ за превантивна отбрана на украинците от експанзията на Полша “, или ФСБ бързо провежда нещо като „ Минска национална република “ със промяна на властта с безусловно проруска, в действителност боен прелом и изправяне на Лукашенко на съд.

Ясно е, че Лукашенко избира да „ цари “ малко повече.

Втората сериозна причина е белоруските генерали да не са просто под въздействието, а под контрола на руснаците. Беларуските и съветските генерали освен са съученици и положителни другари, само че им е дадено и солидно кариерно израстване в съветската войска.

Забележима част от командването в Минск откровено има вяра, че точно с присъединението на беларуските сили към нахлуващата войска, Украйна незабавно ще падне и нашествениците ще могат да стартират главната си задача - плячкосването.

Знак за подготовката на Беларус за война е всеобщото обновяване на бронирана техника и артилерия, както и осъществяване на учения с краен период до 8 юли. Освен това в армията в Беларус се приканват бойци по контракт. Накрая дивизия „ Искандер “ и противоракетни системи за противовъздушна защита са трансферирани в Беларус. Последният знак ще бъде съсредоточаването на силите от Беларус на границата с Украйна.

Доколкото знам, нашият Генерален щаб възприема опасността от инвазия на Беларус като неизбежна, и с право. Максималните сили за навлизане ще бъдат към 50 000 души, до 200 танка, до 400 бронетранспортьора, до 500 единици оръдия и ракетна артилерия. Прилича на здрав пестник, само че единствено на доктрина.

Първоначално е планувано настъплението на Беларус в регионите на Ровно и Волин. Няма подозрение, че при сходно развиване на обстановката, по искане на украинското управление, Полша ще ни поддържа с Противовъздушна отбрана и други благоприятни условия (прякото присъединяване на Полша в конфликтите е нереалистично).

Сега по отношение на времето. Ако Беларус не влезе във войната преди края на идващия месец – юли, тогава най-вероятно в никакъв случай няма да влезе в нея.

Превод и редакция: Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР