„Това, от което черпим вдъхновение са позитивните преуспели хора, които

...
„Това, от което черпим вдъхновение са позитивните преуспели хора, които
Коментари Харесай

Пловдивските ученици: Вдъхновяват ни добротата, успехът и...

„ Това, от което черпим ентусиазъм са позитивните преуспели хора, които ни дават образец с упоритостта и непримиримостта си. Вдъхновяваме се от добротата, любовта, музиката и оптимизма, които виждаме в очите на своите връстници. “ Това споделиха учениците от СУ „ Паисий Хилендарски “,ЕГ „ Иван Вазов “, Национална Търговска гимназия – Пловдив, СУ „ Свети Седмочисленици “ и НУМТИ „ Добрин Петков “ с екипа на Пловдивски Културен Институт в границите на Проекта „ Седмица на Вдъхновението- Week of Inspiration`2017 “.

В рамките на една седмица (13-17 ноември) екипът на Пловдивски Културен Институт, дружно с сполучливи в своята сфера мотиватори, се срещна с възпитаници от разнообразни класове на пет елитни гимназии, с цел да разбере какво въодушевява младежите, кое осмисля дните им, по какъв начин виждат развиването си във времето и в какво виждат персоналния си принос към другите.

Подкрепата от страна на фамилията и приятелите, учениците показаха най-често като нещата, към които усещат признателност. Виждат себе си след няколко години като сполучливи младежи, които да следват фантазиите си и да се осъществят в България.

Проектът „ Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration” прелива в своята кулминационна точка – Уикенд на Вдъхновението – 18-19 ноември в постройката на Пловдивски Културен Институт, където пловдивчани и посетители на града ще имат опция да се насладят на забавни лекции, потребни практики, занимателни арт, музикални и кулинарни работилници. Научете повече на: http://pki.bg/week_of_inspiration_2017/
тагове възпитаник културен институт седмица на вдъхновението учебно заведение  Пловдивските възпитаници: Вдъхновяват ни добротата, триумфът и любовта  Пловдивските възпитаници: Вдъхновяват ни добротата, триумфът и любовта
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР