Това оставя Гала и дъщеря й Рая на улицата, освен

...
Това оставя Гала и дъщеря й Рая на улицата, освен
Коментари Харесай

Кошмарът Й Се Сбъдна! Отнемат Й Палата И Луксозния Живот, Крупни Злоупотреби! Гала Остава На Улицата!

Това оставя Гала и щерка й Рая на улицата, в случай че Азис не ги приюти в къщата си, където живее с приятеля си Велизар. От начална тръжна цена 326 030 лв. жилището на фолк артиста падна с цели 81 508 лева, което към този момент дава гаранция на данъчните, че ще съумеят да го продадат и да си вземат парите.

Апартаментът е много вкусен със своите над 150 кв. м в тузарския столичен квартал „ Манастирски ливади “. Заради високата сума до момента обаче не се явяваха купувачи и това принуди данъчните да смъкнат поголовно цената му.

Търгът ще се организира на 16 ноември с скрито наддаване и съгласно специалисти изрично ще се продаде.

Припомняме, че апартаментът, в който Гала отглежда дъщерята на Азис, бе разгласен за обмен от данъчните поради задължения на фолк артиста. Жилището се състои от три спални, дневна, кухня, две бани с тоалетна, гардероб, мокро помещение и кулоар. Досега се организираха два търга, на които не се явиха искащи да закупят големия дворец. Според осведомени това не е инцидентно.

Оказва се, че по време на предварителните огледи Гала усърдно се грижела претендентите да останат разочаровани. Георгиева не пропущала да им изтъкне всеки един минус на жилището, в това число и „ ужасния плесен “ в една от спалните. Новата цена от 244 522,50 лв. обаче сигурно би предиздвикала евентуалните купувачи да преглътнат дребните забележки.

За информация – цената на апартамент с характерностите на този на Азис, стартира от 400 000 лв.. Тук, несъмнено, не влизат екстрите, с които ромският славей в допълнение е тунинговал палата си.



Близки до фолк артиста и Гала обаче твърдят, че приятелката му няма да остане на улицата. „ Азис има и други парцели, закупени не на негово име, тъй че има къде да я приюти. Неприятното в тази ситуация е, че Гала си е привикнала там и в действителност доста тъгува за жилището. Всеки ден плаче, че могат да й го лишават “, описват близки до изпълнителя на „ Мотел “.

Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР