Това обясни бившата правосъдна министърка от ДБ Надежда Йорданова, след

...
Това обясни бившата правосъдна министърка от ДБ Надежда Йорданова, след
Коментари Харесай

Демократична България признаха за получени 100 000 лв. от Nexo

Това изясни някогашната правосъдна министърка от Демократична България Надежда Йорданова, откакто " 24 часа " заяви, че обединението е получавала дарения от Nexo. Като общата дарена сума от чиновници на Nexo към Демократична България е на стойност 100 000 лева

" Демократична България " получава дарения от физически лица. Всяко подаяние на " Демократична България " е обществено, оповестено в Сметната палата, минало през всички законови процедури. Демократична България има много съидейници в ИТ бранша ", изясни Йорданова.

" Даренията на Демократична България са обществени, надеждно оповестени в Сметната палата, тъй че всичко подхожда на закона ", заключи тя.

Всички дарения от криптобанката са на стойност 20 хиляди лева Прави усещане, че парите са давани от чиновници на относително ниски равнища в криптобанката, чието лице е някогашният народен представител Антоний Тренчев. По 20 000 лева водената от Христо Иванов коалиция е получила от пиармениджърката на Nexo Стела Златарева, бранд мениджърката Елеонор Топалова, служителката в пиара Валентина Танева, мениджърката по културата на компанията Дияна Калъчева и офис мениджърката Габриела Дашева. Те са заявили, че произходът на дарените пари е от заплати.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР