Това няма да е кратка война и няма да приключи

...
Това няма да е кратка война и няма да приключи
Коментари Харесай

Поптодорова: Това няма да е кратка война и няма да приключи и след подписване на споразумение

" Това няма да е къса война и няма да завърши и след сключване на съглашение ", предвижда пред Нова нюз някогашният дипломат на България в Съединени американски щати и вицепрезидент на „ Атлантически клуб ”Елена Поптодорова.

" Ако не беше възбраната изявлението на Зеленски да се популяризира в Русия, можеше да се мисли, че развръзката на войната да е по-скоро ", сподели още тя.

" Кремъл не желае достоверната информация да стигне до съветската аудитория. Зеленски сподели, че няма да одобри денацификацията, тъй като такава не съществува. Би могло да се реализира съглашение, в случай че се опакова по този начин, че да наподобява като добър излаз за Путин ", съобщи Поптодорова.

Като различен фактор за развиването на събитията Поптодорова посочи, че не се е очаквала и такава монолитна реакция от целия свят, от която е част и България.

" Изведнъж силата се усети и по площадите на страната ни, това е гаранция за българина и България ", акцентира тя.

За Елена Поптодорова Турция е мястото на договарянията поради връзките сред Путин и Ердоган, като това е задоволително и за двете договарящи страни. А в това време е и политическа калкулация на Турция за устрема ѝ да бъде член на Европейски Съюз.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР