Това не е нормално! Не мога и не искам да

...
Това не е нормално! Не мога и не искам да
Коментари Харесай

Народът ни е в агония, няма читав лидер да го поведе

Това не е обикновено! Не мога и не желая да проумея по какъв начин по този начин не реагираме на заличаването ни. 1338 години сме се борили и оцелявали, а в този момент неенергично и апатично гледаме по какъв начин българите се претопяват, а България умира. Дори не реагираме. Като болник, който е в кома и е оставен в болничното заведение без лекуване да почине.
Нима не виждаме какво става? Как полицията пази единствено ръководещите, а старците по селата са оставени на милостта на крадци и убийци? Нима не виждаме по какъв начин всеки закон е лобистки и с една единствена цел – да ни накара да плащаме и да основава условия за корупция? Нима не виждаме по какъв начин, до момента в който родители събират с касички по магазините пари за интервенция на болните дечица, политиците си купуват десетки жилища, имения и заявяват сметки за милиони с една заплата? Нима не виждаме по какъв начин хора, работили 40 години, живеят от благодеяние от 200 лв., до момента в който хора, не работили и 40 дни друго с изключение на политика, вземат милиони и се подиграват на бедните българи!

Нима не виждаме по какъв начин всичко неспособно, мръсно, с душевен отклонения, необразовано и невъзпитано изплува като мръсна пяна най-отгоре в ръководството на страната? Докато ние гледаме турски сериали и пляскаме с телешки екстаз на незаконната мутра, която ни унищожава.

Защо няма реакция? Защо хора, които се възмущават и са срещу властта, не желаят и не могат да излезят на улицата и да пометат мутрите, които ни унищожават? Защо не се появява непокътнат водач, който да сплоти народа. ЗАЩО ВСИЧКИ ГИ Е СТРАХ? ЗАЩО съдебна експертиза СЪОБРАЗЯВАТ С КАКВО ЛИ НЕ, НО НЕ И С ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ?

Защо изчакват сякаш подобаващ миг, до момента в който народът ни е в мъка? Защо слушаме единствено думи, а не виждаме дейности? Защо сме разграничени непрекъснато? Това ли остана от смелият и горделив народ на българите?

Нима сме последните българи? Оскотяващи, напускащи на тълпи родината си в търсене на естествен живот? Мислещи единствено по какъв начин да се нахранят и да си платят сметките? Какво има да губим още?

Елена Гунчева, фейсбук
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР