Това не бяха преговори за редовно правителство, а имитация, загуба

...
Това не бяха преговори за редовно правителство, а имитация, загуба
Коментари Харесай

Нинова изригна: Кирил Петков се върза на Борисов и почна да хленчи. Вчера преля чашата

Това не бяха договаряния за постоянно държавно управление, а реплика, загуба на време. В процеса на диалозите казахме какво съгласно нас би трябвало да се направи. Те вършиха неточност след неточност – предложиха партиен министър председател в лицето на Мария Габриел, тъй като тя е от ГЕРБ. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изявление за „ Лице в лице “ по bTV.
„ Ние се отзовахме на диалозите, тъй като разбирахме огромната отговорност. Но в диалозите осъзнахме, че на Борисов му трябваше Българска социалистическа партия като бухалка и като заслон “, добави тя.
По думите на Нинова Борисов е заплашил ПП-ДБ на договарянията с тях, казвайки им, че в случай че не се съгласят на изискванията, сложени от ГЕРБ, тогава ще беседват с Българска социалистическа партия, на което Кирил Петков „ се е вързал и почнал да хленчи “.
Борисов ни използваше като опасност, с цел да притиска ПП-ДБ. Вчера обаче преля чашата – те желаеха да ни употребяват за заслон, тъй като тези 23 гласа са им нужни, с цел да водят политика, която е нездравословна за българския народ, изясни още Нинова.
Според нея в скоро време водачът на ГЕРБ ще изпадне в позиция, в която никой няма да желае да приказва с него. Относно кандидатурата на Мария Габриел за премиерския пост Нинова уточни, че някогашният към този момент еврокомисар ще стане следващият човек, който ще „ изгърми “ и ще бъде използван от Борисов за персоналните му ползи.
Председателят на Българска социалистическа партия също по този начин отхвърли всички клюки в общественото пространство, че е била реализирана подмолна сделка за взаимно ръководство с ГЕРБ.
По тематиката с последните събития към прокуратурата Нинова прикани Иван Гешев да каже Б, щом е споделил и А.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР