Това написа във фейсбук проф. Николай Слатински, специалист по национална

...
Това написа във фейсбук проф. Николай Слатински, специалист по национална
Коментари Харесай

Слатински: Сметката за Хитрино не излиза, някои се облажиха

Това написа във фейсбук проф. Николай Слатински, експерт по национална сигурност една година след огромната покруса в Хитрино.

При дерайлирането на двете цистерни починаха седем души. Материалните вреди бяха големи. Днес селото е разграничено поради парите и помощите. В Хитрино с парите от дарения и държавни помощи се оказва помощ на 320 от общо 370 семейства в селото. Изцяло отначало се строят общо 24 къщи, 10 от тях, чийто градеж е на заключителен стадий, са подаяние от Камарата на строителите.

"Някога, до демокрацията, бях претендент на математическите науки, само че и да не бях, отново щях да мога да разделя общата сума отделени и събрани средства на глава от потърпевшото в Хитрино население. Сметката не излиза! А излиза, че някои хора някак доста крепко са се облажили. Хитрино би трябвало към този момент да е като затворен жилищен комплекс на най-личните прислужници на олигархията! Много крепко облажване има, само че ще има ли страна да им каже, че имат доста здраве да се измъкнат безнаказано?! ", разяснява Слатински.

"Всяка хитра сврака към Хитрино би трябвало да е с двата крайници вътре - в профилирани за задачата заведения. Иначе в България ще стартира най-хладнокръвно планувано произвеждане на бедствия, беди, повреди, произшествия и крупни катастрофи, от които избрани персони в и към властта се облажват в нечувани размери! И цяла сбирщина алчни люде ще потриват нервно ръце - няма ли някоя изключителна обстановка да се случи или ще би трябвало отново ние да я организираме?! ", декларира още Слатински.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР