Това написа в личния си профил във Facebook говорителката на

...
Това написа в личния си профил във Facebook говорителката на
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Защо не ги направи 12 г. тия работи, Бойко ?!

Това написа в персоналния си профил във Фейсбук говорителката на отиващия си кабинет Лена Бориславова. Повод за думите й е конференцията на ГЕРБ по-рано през днешния ден, на която Бойко Борисов протегна ръка към Политическа партия и сложи на масата шест целта, които да бъдат свършени от идващ парламент.

Бившият министър председател разгласи шест целта, с които щял да търси поддръжка за ръководство, в случай че завоюва изборите:

- Приемане на закон за 100% диверсификация от " Газпром " и дълготраен контракт (над 10 г.) за доставки на полутечен газ..

- Таван на цените на горивата от 2.70 лв..

- Подписване на контракт със Съединени американски щати за доставка на още осем изтребителя F-16 блок 70

- 100% диверсификация на доставките на съветско нуклеарно гориво и мощности, в това число създаване на нови нуклеарни мощности, разнообразни от съветски.

- Спиране на " издевателствата " с цената на тока

- Съдебна промяна

" След като България има свободна и самостоятелна прокуратура с ясно поднесена отговорност от Борисов, в България ще има не шест, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото бъдеще ", отвърнаха малко по-късно в публична позиция от " Продължаваме промяната ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР