Това лято за трета поредна година „Пещерска” ракия организира кампанията

...
Това лято за трета поредна година „Пещерска” ракия организира кампанията
Коментари Харесай

Стартира третото издание на сватбения конкурс Просто кажи „Да!

Това лято за трета поредна година „ Пещерска” ракия провежда акцията „ Просто кажи Да!” в поддръжка на основаването на повече фамилии. Така три двойки ще изпълнят фантазията си да сключат брак и да го отпразнуват с огромно празненство. Печелившите ще получат премия от по 5000 лева, гратис фото и видео снимане, и цялостни чаши за всички посетители на сватбата. Конкурсът продължава до 5 август на особено създадената уебстраница www.justsayyes.bg.

Участие в играта може да вземе всяка двойка, която има желание да подписа брак през септември-декември 2018 година и се записват на уеб страницата на акцията. Желаещите би трябвало да качат изложение за своята мечтана женитба и обща фотография. Добавянето на снимано видео пък ще им донесе спомагателни точки. Критерий за оценяването е каченото автентично наличие, което усилва шанса за класиране измежду финалистите за огромната премия. На уеб страницата на акцията могат да се записват и хора, които нямат проекти да се женят, само че желаят да наблюдават акцията, да поддържат някоя от кандидатстващите двойки и да вземат участие за седмичните награди. На лотариен принцип всяка седмица 10 от сватбарите ще получават бутилка „ Пещерска”.

„ Вярваме в българското фамилията. При предните две издания акцията се радваше на голям интерес и това ни кара да мислим, че доста от двойките желаят да си създадат по-голяма женитба, само че срещат финансови усложнения. Затова взехме решение да ги подкрепим”, разясняват от компанията производител VP Brands International. Досега в самодейността „ Просто кажи „ Да “ се включиха 1223 двойки, които описаха своите истории, а броят на всички участници доближава 10817 индивида.

Представителните данни от Национален статистически институт сочат, че българите се женят от ден на ден. 2017 година е била рекордна по подписани бракове: в страната са регистрирани 28 593 юридически брака, което е с 1790 повече от 2016 година За последно взрив на подписани бракове е имало през 2005 година Ракията остава измежду най-предпочитаните алкохолни напитки за българина и наложително участва на всеки негов празник, изключително на сватбата.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР