Това лято въпреки че беше едно от най-дъждовните, които сме

...
Това лято въпреки че беше едно от най-дъждовните, които сме
Коментари Харесай

Горещо лято с Десислава и Харис Джинович на Банско Балкан Фест 2018

Това лято макар че беше едно от най-дъждовните, които сме имали, в действителност бе много горещо. Не като температури, а откъм танци, песни и пристрастености. Август е към края си, само че пък спомените са още топли от вечери, прекарани под звуците на хубава музика за душата. Видяхме прелестни фестивали като Летни театрални вечери „ На публиката с любов”, One Love Tour, Банско Джаз Фест, Банско Опера Фест, Coca Cola Happy Energy Tour. Сега обаче Банско ни чака за следващата порция развлечение.



В началото на месец септември, когато с носталгия изпращаме бохемските летни дни, идва Банско Балкан Фест 2018, с цел да удължи още малко чувството за равнодушие. Тази година фестивалът ще ни зарадва с цели три дни с най-големите звезди на българската, гръцката и сръбската сцена. Ето кои са те:

Първо, на 6-и септември, ще се насладим на гласа на поп-фолк дивата Деси Слава. Малко откакто стана майка за повторно, певицата, на която поп фолк сцената й е тясна, ще зарадва своите почитатели в курортния град с неподражаемото си наличие.

На 7-и септември на сцената се качва идолът на генерации фенове на сръбската музика Харис Джинович. Човекът, който има повече от 40 години опит на сцената, артистът, извършил стотици шлагери на сръбската музика, дава обещание двучасов празник за душата.

8-и септември ще ни зарадва с гръцката звезда Мелина Асланиду. Една от най-търсените изпълнителки в южната ни съседка идва за първи път в България особено за Банско Балкан Фест.

Така че запазете още от лятното си въодушевление, с цел да пръснете още малко сексапил и съблазън под звездите, преди есента да пристигна, да разстеле килима от листа и да ни приготви за студените зимни дни.

Мястото е Банско, площад Никола Вапцаров. Започваме в 19.00ч.

Заповядайте!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР