Това лято определено беше богато на астрологични събития от съдбовно

...
Това лято определено беше богато на астрологични събития от съдбовно
Коментари Харесай

Край на застоя: ретроградният Меркурий приключва с промяна и яснота за всяка зодия

Това лято несъмнено беше богато на астрологични събития от съдбовно значение . За пръв път от години имахме по едно и също време назадничавост на Меркурий и Венера, наблюдавахме и въздействието на две Суперлуни . Вероятно към този момент си давате сметка за какво с толкоз незавършени задания и разсейвания евентуално ви е било мъчно да се възползвате от продуктивните трептения на сезона на Девата.

Обикновено това е интервал от годината, в който би трябвало да подредите делата си, само че тъй като Меркурий беше назадничав в Дева от 23 август, организирането и планирането се оказаха задача невъзможна.

Е, краят на ретроградния Меркурий този месец носи дълго чаканата изясненост , от която всяка зодия има потребност. Ето какво да чака всеки зодиакален знак от 15 септември нататък:
 Какво ще донесе на всяка зодия краят на ретроградния Меркурий  Какво ще донесе на всяка зодия краят на ретроградния Меркурий  Какво ще донесе на всяка зодия краят на ретроградния Меркурий  Какво ще донесе на всяка зодия краят на ретроградния Меркурий
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР