Това коментира в ефира на Нова тв бившият треньор на

...
Това коментира в ефира на Нова тв бившият треньор на
Коментари Харесай

Пламен Марков: Зеленият сертификат е възможност за развитие на личността

Това разяснява в ефира на Нова тв някогашният треньор на националния тим на България по футбол Пламен Марков.

Пандемията като че ли я забелязахме напълно неотдавна, преди няколко месеца. Именно тъй като тя е толкоз сериозна, политиците би трябвало да спрат да се занимават с това кой е отговорен, а да мислят какво би трябвало да се направи и дружно да поведат своя народ към освобождение, коментира Виктор Димчев. Призовавам всеки да се имунизира, тъй като това е метода да се спасим, добави той.

Пандемията е злополучие в три направления - визира публичното здраве и това на индивида; тя е и политическо злополучие. По-лощото е, че тя е и национално злополучие, защото националната ни тъкан се раздра, хората към този момент не знаят коя е националната ни цел, коментира Васил Гарнизов. 

Няма значение кой е отговорен, а да се вземем  в ръце към този момент, добави той.

Здравето и живота на хората би трябвало да е приоритет и това не може да бъде политически въпрос, уточни Марков. Категорично не считам, че със здравето може да се спекулира. Така че ограниченията несъмнено са в полза на жителите. Силно се надявам да не се стигне до затваряне на държават, само че може и до там да се стигне, защото заболеваемостта към момента пораства, добави Марков. 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР