Това коментира пред БНР Найден Зеленогорски, дългогодишен кмет на Плевен,

...
Това коментира пред БНР Найден Зеленогорски, дългогодишен кмет на Плевен,
Коментари Харесай

Зеленогорски: И ГЕРБ, и ДПС не стъпиха на пътя на покаянието, камо ли да минат през чистилището

Това разяснява пред БНР Найден Зеленогорски, дълготраен кмет на Плевен, народен представител в няколко Народното събрание.

Той изрази очакване държавното управление " да мине ":

" Ако това не стане, ще влезем в нови избори през есента, а и евентуално напролет следващата година. Тогава може да има ръководство, което да обърне кораба от евроатлантическата му ориентировка в посока североизток ".

" Склонен съм да имам вяра на държавното управление и на Министерството на финансите. Неприятна е новината. След като подобен механизъм е бил утвърден от държавното управление на Бойко Борисов, той би трябвало да се съблюдава от страната ", разяснява още Зеленогорски.

Според него свалянето на държавното управление на Кирил Петков е римейк на свалянето на това на Филип Димитров:

" Посегне ли се към правосъдна промяна или към борба против корупцията, неизбежно се стига до такава степен... Въпреки тестванията, пред които бяха изправени ръководещите, има стопански напредък, по-голям финансов запас, държавното управление се оправи сносно през последните месеци ".

По думите му времето е посочило, че в бъдеще България ще се ръководи от обединения, " по тази причина би трябвало да се върнем към културата на търсене на това, което ни сплотява, а не това, което ни разделя ".

" Не би трябвало да превръщаш политиката в персонална война, другояче тя става война за цялостен живот ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР