Това коментира говорител на Европейската комисия в навечерието на очакваното

...
Това коментира говорител на Европейската комисия в навечерието на очакваното
Коментари Харесай

ЕК: Интервюто с Путин ще бъде изненада, ако той се разплаче и пои...

Това разяснява представител на Европейската комисия в навечерието на предстоящото разпространяване на записа с изявлението. Говорителят посочи, че платформата, където ще бъде качено изявлението, следва да го смъкна допустимо най-бързо, в случай че то е в нарушаване на разпоредбите.

 

Ако наличието бъде обявено от страна на потребителите като нарушаване, платформата би трябвало да ревизира и допустимо най-бързо да го отстрани, разясни представителят. Европейска комисия не се намества по обособени случаи, а при непрекъснато нарушаване на разпоредбите от дадена платформа, разясни той. Говорителят напомни, че през декември комисията предприе следствие против " Х " (бивш " Туитър " ), което би могло да приключи в това число с решение за налагане на санкция.

 

В Европейски Съюз се борим с дезинформацията посредством свободата на изложение на мнение, а не с опити за отравяне, гонене и прогонване, заключи представителят. Запитан дали Карлсън може да бъде включен в идващите европейски наказания против виновниците за разпространяване на агитация и дезинформация в полза на Русия, той отговори, че сходни решения се взимат при закрити врата от страните в Европейски Съюз.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР