Това, което се случва в Турция е поредното доказателство, че

...
Това, което се случва в Турция е поредното доказателство, че
Коментари Харесай

Бившият ни консул в Одрин: Турция се превръща от импертия на страха в империя на злото



Това, което се случва в Турция е следващото доказателство, че империята на страха още работи. Оповестяването на този лист с имена в този момент демонстрира, че в Турция няма инцидентни неща - тъкмо година след опита за преврата. Така ни се демонстрира, че в Турция се води битка с тероризма. Цели се да се покаже на света, че Турция е една героична страна. Това сподели някогашният ни консул в Одрин Георги Димов в ефира на БТВ.

Припомняме, че през вчерашния ден бе публикуван лист с рискови за Турция жители, измежду които и 77 българи. Според управляващите те са свързани с терористите от Ислямска страна " и имат възбрана да влизат в Турция.

"Аз бих предложил на Анкара в никакъв случай да не не помни, че България е територията през която й се отваря пътят към Европа. Ние би трябвало да играем екипна игра, а не да се водим по политиката на Анкара. С Турция би трябвало да имаме естествени и доберосъседски връзки, само че ние сме в Европейски Съюз и НАТО и изповядваме европейските полезности. Те ще би трябвало да се съобразят с това ", безапелационен бе Димов.

На въпрос една година след опита за прелом по какъв начин наподобява Турция, дипломатът ни сподели: "Турция ми наподобява доста тъмно. Като че ли импертията на страха се трансформира в империя на злото ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР