Това, което се случва в Народното събрание е абсолютен фарс.

...
Това, което се случва в Народното събрание е абсолютен фарс.
Коментари Харесай

Трифонов: Явно тия, дето арестуваха ония, сега се опитват да се разберат

Това, което се случва в Народното събрание е безспорен фарс. Направо нямам думи, а това, убеждавам ви, доста рядко ми се случва. Това разяснява във Фейсбук водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов, 

" Някъде по някаква телевизия, някакъв от по този начин наречените политически анализатори сподели, че всички депутати са отговорни. Така ли? Всички без 11. Или най-малко аз мога да подсигурявам за това, че 11 депутати в този парламент се пробват да се държат почтено и отговорно, само че нямат тази опция. Тоест, всички без 11 ", разяснява Трифонов.

" Аз виждам по малкия екран като всички български жители и евентуално, като всички тях се усещам все едно съм в някаква лудница . Или най-малко сигурно останалите политически партии, без Има Такъв Народ ме подценяват като жител на република България. Всичките им обети какъв брой значими проблеми има пред страната не костват и въздуха над главите им, тъй като без избор на Председател това Народно заседание е просто седянка на 229 неориентирани човечета ", сподели своето отчаяние той.

Слави Трифонов разяснява и продължителността на второто съвещание на 49-ото Народно събрание "

" И вместо като депутати и чиновници на суверена да си правят работата, да изберат ръководител на националното заседание, да сформират държавно управление и да работят, те се събират за 15 секунди. И аз не пресилвам, тъй като днешното съвещание траеше 15 секунди. Явно се вършат сделки, само че не в Народното събрание. Къде - не знам, само че очевидно тия, дето арестуваха ония в този момент се пробват да се схванат, без да обидят гласоподавателите си, само че го вършат жалко, не по разпоредбите и в последна сметка настройват всички против себе си ".

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР