Това, което прави впечатление от новогодишното обръщение на руския президент,

...
Това, което прави впечатление от новогодишното обръщение на руския президент,
Коментари Харесай

Петър Карабоев: Дори Украйна да изтласка Русия, не е сигурно, че Путин ще признае загубата


Това, което прави усещане от новогодишното послание на съветския президент, е, че за първи път от началото на нашествието в Украйна Путин се появи за първи път, обкръжен от военни. Посланието е едно – намираме се във война, мобилизирайте се, Западът ни обкръжава. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ журналистът Петър Карабоев.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8766
Западни анализатори споделят, че даже в случай че Украйна стартира атака и изтласка съветските войски, не е несъмнено, че Путин ще признае, че Русия е изгубила войната. Това е страна, която може да се окаже в пауза, през която се готви за една доста по-мащабна война, тъй като единствено това е методът, по който оцелява този режим, съобщи Карабоев.

Путин основава в главите на руснаците убеждението, че те са в цитадела, която е обсадена от всички неприятни хора в света, добави той.

Изглежда, че войната ще бъде много продължителна. Когато Путин разгласи готовност, анализаторите споделиха, че към този момент би трябвало да си приказваме за продължение на войната и през 2024 година Фронтовата линия е дълга към 4000 километра. Самият мащаб демонстрира, че не можем да вършим безапелационни прогнози за това какво ще се случи. Нещата се трансформират в придвижване, уточни журналистът.

В момента Русия построява укрепителни линии, а Украйна се пробва да пробие тези линии. Но няма да има огромна атака на Украйна в обозримо бъдеще, тъй като няма нужното въоръжение. Затова би трябвало да бъде подпомагана от свободния свят. Русия явно няма работа в Украйна и би трябвало да бъде изтласкана, сподели още Петър Карабоев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР