Това, което наблюдаваме в момента, изобщо не е политическа криза

...
Това, което наблюдаваме в момента, изобщо не е политическа криза
Коментари Харесай

Иван Христанов: Ще направим всичко възможно да намерим 121 гласа, които да ни подкрепят

Това, което следим сега, въобще не е политическа рецесия на отсъствието на разговор. Тя се случи, тъй като отказахме да отстъпим от правилата си в битката с мафията”. Това изясни в студиото на „ Здравей, България” Иван Христанов от „ Продължаваме Промяната”.

„ Вече декларирахме кои са водачите на нашата политическа групировка – Кирил Петков и Асен Василев. Не виждаме задоволително причини те да бъдат извадени от политическата карта, просто тъй като на някои не са им комфортни. Те осъществиха много сполучлив мандат в спешни условия”, добави Христанов.

По думите му обществото чака Политическа партия да сформират държавно управление.

„ Ще поставим всички нужни старания да намерим 121 народни представители, които да основат твърдо ядро, което да поддържа законодателната стратегия. Ако това не стане, явно ще се наложи да вървим на избори. Няма да подкрепим коалиция, която не е основана на принципи”, сподели още Христанов.

На въпрос за какво от „ Продължаваме Промяната” не са отишли на консултациите при президента в понеделник, той изясни следното:

„ Винаги сме били прекомерно смирени, с цел да вършим силови демонстрации. Те не са част от нашия ген. В случая повода беше бюджетът. Той би трябвало да бъде признат допустимо най-скоро”.

По думите му на Политическа партия й трябват 6-8 души, с цел да образуват твърдо болшинство, което да извърши мандата на държавното управление.

„ Имаме индикация, че има народни представители, които са подготвени да създадат исторически избор. Ако приказваме за осъществяване на мандати, първият ще бъде осъществен с нашата стратегия и в случай че той не откри поддръжка в Народното събрание, остава въпросът кой ще поддържа този авариен вариант”, изясни Христанов.

И добави, че от Политическа партия ще показват целите си в идващите дни, с цел да търсят обединяване с останалите партии.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР