Това, което късният Борисов казва, все по-често ще се нуждае

...
Това, което късният Борисов казва, все по-често ще се нуждае
Коментари Харесай

Тълковен речник за пояснение и просветление какво ти е казал Борисов

Това, което късният Борисов споделя, все по-често ще се нуждае от пояснение и бележки под линия. По тази причина вкарваме къс разяснителен речник за неговите думи. Речникът би могъл да бъде потребен на тези, които се нуждаят от някакъв ред в хаоса на нещата, които приказва. 

1. " Румен Радева зима "

Румен Радевата зима, във фразеологията на Борисов, е комбинация сред три зими: Жан Виденовата, зимата на най-северните точки на скандинавския полуостров и зимата от " Игра на тронове ". Тези три зими заваляват по едно и също време, тъй като Радев прави по този начин, че в целия свят да има инфлация, в целия свят да има енергийна рецесия, целия свят да трепери от война и целия свят да продължава да страда от пандемията. Много малко антигерои са успявали да реализират толкоз зашеметяваща повсеместност на злодеянието; множеството са били профилирани в някаква съответна бедност. Не и Радев. Президентът разполага с нещо като вълшебен шалтер, който злобно дръпва понякога и споделя: " на ви инфлация ", " на ви бензин 3 лв. ", " на ви война " и по-късно се смее с дълъг анимационен смях. Това, което може да спре президента да коли и беси, е кланът ГЕРБ. Той може да върне нещата в това пролетно-тържествено положение, което ни бе познато в последните 10 години и по което всички развиха доста бърза и свирепа носталгия.  

2. " Народен съд "  

" Народен съд " значи същото като Народния съд, само че без да има национален съд. ГЕРБ са тероризирани, преследвани, разбивани и изтезавани, т.е., Влади Горанов е усложнен да мине границата с автомобил, търсен от " Интерпол ". Също, подвига се прекомерно звук поради едни изчезнали милиони по автомагистрала " Хемус ", като че ли не е ясно, че сред управляващите би трябвало да има последователност и всяка последваща, в случай че е надарена и има копнеж, би трябвало да направи по този начин, че да изчезнат едни милиони и след това да съобщи щафетата на идната: в същината си това е ръководството. Тъй като Народният съд е станал през зимата, това е спомагателна причинност, която настойчиво води към концепцията за Румен Радевата зима. 

3. " Не желаеме да влезем в ръководството, само че... "

Общият котел на проблемите ври, кипи и смърди; единствено ГЕРБ обаче го виждат, тъй като ги изтикаха от казана и към този момент имат малко по-наблюдателна вероятност. Едно време от казана извираха златни кюлчета, в този момент извират неприятности. Затова Борисов самичък споделя, че " няма никаква упоритост да се връща в ръководството " освен това състояние и с толкоз рецесии вкупом. 

Обаче...Ако стане напън, съгласно нас би могъл да се жертва. Щом преди време Николай Хаджигенов бе подготвен да се жертва за министър, надали пък не е по силите на Борисов да се жертва за министър-председател. Жертва се към този момент три пъти, а саможертвата е такова нещо, че в случай че тръгнеш да си избираш точния миг значи не си подготвен за нея. 

4. " Кирил Петков е извадил едни неща от Гугъл "

Това е доста смешно, тъй като става дума за търсачка, която води до текстове, които нямат значение и горкият Петков не си е дал сметка за това събитие. Тези текстове за цифровизирани, т.е. в случай че за един олигарх се напише в цифров формат, че е олигарх, това няма отношение към физическия свят, явно. Във физическия свят има вестници, те са от положителното остаряло предигугълово време. Там да написа нещо за олигарха? Не написа и това няма общо с това, че олигархът притежаваше въпросните вестници и информацията от тях се разпространяваше по този начин, както се изплисква тиня настрана, когато е натисната от ботуш. 

5. " Нямам нищо общо с къщата в Барселона, пребивавам в Банкя "

Тук би трябвало тези, които имат известни съмнения, свързани с " Барселонагейт ", да схванат едно просто събитие: както е известно, не можеш да имаш различен парцел, с изключение на този, в който живееш. Навремето Цветан Цветанов потвърди таман това и въпреки и към този момент скарани, той и Борисов особено по този въпрос са на едно мнение. Ако изобщо живееш в дома, в който си се родил, значи в никакъв случай не си се увеличен в имуществено-криминален проект и това могат драговолно да потвърдят най-малко няколко души от региона, с които си израснал. 

 

Автор: Райко Байчев

Още от ГЛЕДНА ТОЧКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР