Това, което чухте от генерал Атанасов, ще бъде голяма грешка,

...
Това, което чухте от генерал Атанасов, ще бъде голяма грешка,
Коментари Харесай

Кирил Петков се скара с опозицията: Това, което чухте от ген. Атанасов, не е молба

Това, което чухте от военачалник Атанасов, ще бъде огромна неточност, в случай че го видите като молба. Не разбирате ли, хора, че в политиката най-важното нещо е да си спазваш думата. Това сподели в прочувствено изказване съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков по време на дебатите за определянето на първия мандат за несбъднат, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Всяко свое деяние да го правиш не от боязън, не от лакомия, а от възприятие за дълг. Няма да влизам в преговорни процеси, 20 дни полемики, има доста просто нещо поставено на масата. Има едно съглашение, в което се изисква промяна в правосъдната система - не на хартия, не с хиляди реплики, а действително - през един транспарантен развой, през който целият български народ да бъде очевидец, че България може да има правосъдна система, която не дава отговор на никого, с изключение на на публичния интерес ", съобщи Петков.

По думите му в съглашението нямало разделяне на властта, а опция всички да видят по какъв начин се избират хората, заемащи постовете в регулаторите, службите и правосъдната система.

" 30 години тези служби работят за нещо друго, с изключение на за сигурността на българските жители. Вие ги хвалите, тези споделят, че са положителни. Какво реализираха? Всеки разузнавач заловен на българска земя, сигналът е пристигнал от нечия друга работа. Освен интриги, фалшификации, с изключение на в отчети да скъсат 500 000 гласа на българския народ, те не са постигнали доста ", съобщи съпредседателят на ПП-ДБ.

По думите му в България не е било реализирано нужното, с цел да може тя да бъде " естествена европейска ".

Той дефинира изявленията на депутатите от " Възраждане " като " националнопредателски ", а държанието на " ИТН " като " циркове ".

 

Станислав Балабанов от Има Такъв Народ го прикани да се успокои и попита да не е употребявал нещо нощес. Думата " харакири " имала към този момент нов смисъл, установи депутатът от Има Такъв Народ и разгласи: " Харакиро ".

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР