Това каза в предаването Панорама по БНТ депутатът от Продължаваме

...
Това каза в предаването Панорама по БНТ депутатът от Продължаваме
Коментари Харесай

Йордан Терзийски: Калин Стоянов не пази убития Мартин Божанов, а ...

Това сподели в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Йордан Терзийски, който разяснява последните политически събития в страната.  

 

" В служебния кабинет си проличава дългата ръка на ДПС. ГЕРБ и ДПС ще ръководят служебно през този кабинет. За нас този кабинет не може да осъществя едни почтени избори с хора като Калин Стоянов и заместничката на Сарафов. Ние желаеме хора, които си правят работата и не са подложени на напън. Днес видяхме, че в Министерство на вътрешните работи е оказван сериозен напън на основния секретар. Ние нямаме доверие на Калин Стоянов. Вчера той беше в Народно събрание и не сподели нещо. За нас той не пази убития Мартин Божанов, а брани схемата " Нотариуса ". Явно ГЕРБ и ДПС не могат да си разрешат да нямат надзор над Министерство на вътрешните работи. Аз имам вяра, че основният секретар е бил натискан ", добави той. 

" Относно Агенция " Митници " считаме, че ДАНС още веднъж е бухалката, която ще се употребява за почистване на сметки преди изборите. Всеки би трябвало да си носи отговорността, само че след ясно потвърдена виновност, а не посредством акция " бухалка ". За последните 20 години страната е платила над 24 млн. лв. поради такива акции " бухалка ". Причината да отидем на предварителни избори е страха на господин Борисов от ДПС, както и от работеща правосъдна система и работещи регулатори. Това ни дава вяра да продължим напред. ДПС ръководи ГЕРБ и до момента в който това е по този начин, мъчно ще преговаряме с тях още веднъж. ГЕРБ трябва да се освободи от ДПС ", съобщи Йордан Терзийски. 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР