Това каза в предаването „Лице в лице“ лидерът на БСП

...
Това каза в предаването „Лице в лице“ лидерът на БСП
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Голямата коалиция вляво вече е факт. Водим разговори с още политически сили

Това сподели в предаването „ Лице в лице “ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Разговорите са със единодушието на Националния съвет на левицата, увери тя.

„ Трудно ли беше да беседвам с Татяна Донева? По-скоро забавно “, отговори Нинова и отхвърли да разяснява какво е върнало Дончева назад.

„ Ще се явим с общи листи. Ще обсъдим всички претенденти. Запазва се формата от досегашната коалиция, просто допълваме с новите три и продължаваме диалозите с още “, изясни тя, като отхвърли да разкрие кои са те.

Що се отнася до оповестените като непотърсени 10 милиарда лева, водачът на социалистите разяснява: „ От 3-4 години приказваме за тези 10 милиарда Когато го казахме за пръв път всички се отнесоха пренебрежително. Твърдим това от дълго време и то с причини “.

Тя изрази подозрение, че измежду подслушваните политици няма и такива от Българска социалистическа партия. „ Абсолютно неприемливо е. Това е част от 11 годишният модел на ръководство на ГЕРБ. Част от това, което желаеме да променим. Ние сме срещу ликвидиране на държавността, обезличаване на институциите им и превръщането им в бухалка “, съобщи Нинова.

Оценката й за служебното държавно управление е, че то си прави работата, за която е назначено. Нинова утвърждава както кадровите промени, по този начин и проверката на предходната власт.

„ Ако не се сформира държавно управление след изборите, това ще бъде пагубно за България. Ако още веднъж се разпусне Народното събрание няма кой да гласоподава бюджета за идната година “, предизвести Корнелия Нинова.

„ В идващия парламент не може да има държавно управление без Българска социалистическа партия “, безапелационна бе тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР