Това е смразяващият момент, когато въоръжен мъж, обвинен в опустошение

...
Това е смразяващият момент, когато въоръжен мъж, обвинен в опустошение
Коментари Харесай

Смразяващ момент в киното „стрелецът“ размахва пистолет в Ливърпул без лиценз преди да стреля

Това е смразяващият миг, когато въоръжен мъж, упрекнат в опустошаване в Ливърпул нощес, влезе в отвън лиценз с голям револвер.

През нощта градът беше хвърлен в безпорядък, защото въоръжени чиновници обезверено наблюдаваха мъж, упрекнат, че стои зад три обособени случая със пукотевица. Първата се организира при възбрана, а по-късно в близкото кино преди финала беше обявено за изстрели от жилищен път.

Малко преди 5 часа сутринта полицията арестува 49-годишен мъж и употребява електрошоков револвер от този момент се появиха фрагменти от камери за видеонаблюдение от News and Booze (известни също като Sangha news agents) в Норис Грийн, показващи момента, в който стрелецът влезе, облечен с джапанки.

Кадрите демонстрират мъжа, носещ зелено яке с качулка, черен панталон и джапанки, влизащи в будките за вестници. Той носи огромен черен револвер, сходен на пушка, и го насочва през тезгяха към продавачката. След това обръща револвера на една страна и стреля в магазина, преди да си тръгне. За благополучие...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР