Това е правителство, родено от необходимостта. Имаме четири различни политически

...
Това е правителство, родено от необходимостта. Имаме четири различни политически
Коментари Харесай

Методиев: Коалициите винаги завършват с някой-друг политически труп

„ Това е държавно управление, родено от нуждата. Имаме четири разнообразни политически субекта в обединението, един от тях самичък е тройна коалиция със лична динамичност. Няма обич. Коалициите - у нас постоянно и в чужбина, постоянно приключват с някой различен политически мъртвец. Патриотите са неотдавнашен образец за това. Помните и Национална движение „Симеон Втори" - от над 50 депутати, най-после в Народното събрание не влезе нито един ”.

Това съобщи в „ Офанзива с Любо Огнянов “ политологът Калоян Методиев.

Компромисът е новата управническа коалиция беше реализиран извънредно мъчно, счита той. По думите му сред четирите партии няма съгласие, в смисъла на показа полезности, а става въпрос за нужда нещо практично да се случи.

Калоян Методиев разяснява още, че у претендента за министър председател Кирил Петков към този момент се усеща друга реторика.

„ Последните дни Петков приказва главно за цени. Това ще е и най-голямото предизвикателство пред новата власт, което още от 1 януари ще господства дневния ред на обществото. Основната цел на ръководещите е да преведат с минимум вреди обществото през зимните месеци. След това въз основата на опита ще се види по какъв начин ще се продължи ”, добави той.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР