“Това е парламентът с най-ниско доверие от 30 години насам.

...
“Това е парламентът с най-ниско доверие от 30 години насам.
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Това е парламентът с най-ниско доверие от 30 години насам

“Това е Народното събрание с най-ниско доверие от 30 години насам. Няма до момента подобен парламент, който да приключва мандата си със 7-8% доверие”, съобщи пред bTV депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

Свиленски изясни и че излизането на Столетницата от пленарна зала за три месеца, поради противоречие с политиката, водена от ГЕРБ и гласуваните промени в Изборния кодекс тогава, било политически способ. Въпреки това обаче той регистрира, че групировката му е задала най-вече въпроси от трибуната към ръководещите.

“Последните шест месеца да вземем за пример не се записваме в Народното събрание, с цел да нe му даваме живот, само че участваме в работата му интензивно, както в комисиите, по този начин и в пленарните заседания”, регистрира Георги Свиленски.

Политикът взе отношение по петте вота на съмнение, гласувани, инициирани от Българска социалистическа партия. Той изясни, че след всеки от тях е имало реакция на държавното управление, обвързвана с смяната на закони.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР