Това е някаква пушилка, която цели отклоняване на вниманието“, каза

...
Това е някаква пушилка, която цели отклоняване на вниманието“, каза
Коментари Харесай

Разследващ журналист: Акцията срещу Васил Божков е пушилка, целяща отклоняване на вниманието

„ Това е някаква пушилка, която цели отклонение на вниманието “, сподели в предаването „ Лице в лице “ проверяващият публицист Йово Николов за спецакцията в парцелите на предприемача Васил Божков.

Самият Божков бе разпитан, а акцията е по отношение на убийството на Алексей Петров.

Тепърва би трябвало да стане ясно дали против него ще бъде повдигнато някакво обвиняване

„ Мисля, че това е ПР-акция на прокуратурата, тъй като има всички белези на такава. Ние сме привикнали от времето на Цацаров и на Гешев сходни пушилки да се подвигат. Таймингът не е определен инцидентно. Според мен това е отклонение на вниманието от някакви по-големи проблеми “, изясни Николов.

„ В 8 часа сутринта никой не прави такива обиски. Те се вършат в 5-6 часа сутринта. Аз не мога да схвана този обиск защо е? Те чакат пушката, с която е убит Алексей Петров да се крие зад леглото на Васил Божков и колелото, с което е избягал килърът да е някъде в мазето му? “, попита проверяващият публицист.   

От ГЕРБ опазиха Атанасова, като показаха, че е парламентарист с опит

По думите му прокуратурата не се е изказала, а единствено Министерство на вътрешните работи има публично известие, че се правят оперативни дейности по убийството на Алексей Петров.

Николов даде образец с това, че водещата вест в страната през днешния ден е изборът на Десислава Атанасова за парламентарен арбитър.

Следете с нас събитията към покушението онлайн

„ Аз считам, че изборът на Десислава Атанасова за парламентарен арбитър е скандално. Това ще има следствие за понататъчния престиж не толкоз на ГЕРБ, а за ПП-ДБ, които я поддържаха, което за мен е безусловно необяснимо “, добави проверяващият публицист.

" Божков е доста комфортен съперник. Той е прочут, преследван, опонира на дуото Пеевски-Борисов ", акцентира той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР