Това е невероятният момент, в който група делфини бяха забелязани

...
Това е невероятният момент, в който група делфини бяха забелязани
Коментари Харесай

Невероятни кадри показват три делфина, плуващи в река в Обединеното кралство - на 13 мили от морето

Това е невероятният миг, в който група делфини бяха видяни да си играят в река в Обединеното кралство, на към 13 благи от морето в Източен Мидландс район.

Мади Корби и нейният сътрудник Сам Уибърли, и двамата на 22 години, разхождали кучетата си по брега на река Уеланд, покрай Спалдинг, Линкълншир, когато забелязали три перки, стърчащи от водата. Видеото, снимано от двойката, наподобява демонстрира по какъв начин бозайниците се плъзгат по повърхността на водата през набор от наводнения.

Професионалната разходка на кучета Мади сподели: „ Беше необикновено преживяване и към момента съм изумена, че съумях да ги видя. Аз съм разходка на кучета и имам личен бизнес, тъй че постоянно разхождах кучета, само че разхождах своето лично четири кучета едновременно с моя сътрудник.

„ Тези делфини явно преди малко са доплували от морето, което е на към 13 благи нагоре по течението, само че не са могли да преминат през портите за наводняване, тъй че би трябвало да са доплували назад. Гледахме ги по какъв начин играят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР