Това е най-добрият мач на ЦСКА, откакто аз съм треньор.

...
Това е най-добрият мач на ЦСКА, откакто аз съм треньор.
Коментари Харесай

Илич: Това бе най-добрият мач на ЦСКА под мое ръководство

" Това е най-хубавият мач на ЦСКА, откогато аз съм треньор. Днес не заслужавахме да загубим, само че това е футболът ". Това съобщи треньорът на ЦСКА Саша Илич след загубата от Лудогорец с 1:2 в дербито от 13-ия кръг на Първа лига. В Разград " алените " стояха по-добре от противника си в огромни интервали от дуела, само че в последна сметка записаха второ проваляне от началото на сезона.

" Имахме доста повече положения за гол от Лудогорец. На 4-5 пъти техният вратар се намеси по страховит метод, само че огромните тимове употребяват всеки един миг на несъобразителност и го санкционират. За футболистите ще бъде тежко да преодолеят тази загуба, тъй като не заслужаваха да изгубят след тази игра. В бъдеще можем да чакаме положителни резултати с сходно показване като през днешния ден ", разяснява Илич след срещата.

" Срещу Левски не заслужавахме успеха, само че методът, по който през днешния ден играхме, ни демонстрира, че идващият път, когато имаме подобен огромен мач, можем да победим. Лудогорец разполага с доста положителни футболисти, които видяхме при първия гол, може би по-късно нашите футболисти схванаха, че могат да се надиграват с тези на Лудогорец ", добави сръбският експерт.

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа призна, че не е удовлетворен от играта на своя отбор. " От трите точки съм доста удовлетворен, тъй като в дерби е доста мъчно да се победи. ЦСКА е доста добър тим, имат положителни самостоятелни качества. От мача не съм толкоз удовлетворен, тъй като считам, че имаме по-добри качества от това, което показахме през днешния ден. Вярвам, че от 25-та до 60-та минута не играхме добре, само че характерът, позитивната ни конфигурация и волята за победа взеха решение мача ", сподели той.

" Започнахме доста добре, само че не продължихме по този начин. Имахме проблеми, само че след 60-та минута към този момент бяхме готови и резултатът се видя. Те до момента не бяха играли с трима откъм гърба, бяхме сюрпризирани, само че видяхте, че първоначално те имаха доста проблеми, ние създадохме доста шансове за гол, можехме да поведе с 2:0, само че не успяхме ", добави Шимунджа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР