Това е моята кауза в кулинарното предаване, казва Мис България

...
Това е моята кауза в кулинарното предаване, казва Мис България
Коментари Харесай

Хубавицата Лора Асенова от „Мастършеф: Красивите жени сме умни и готвим страхотно!

" Това е моята идея в кулинарното предаване ", споделя Мис България Вселена 2019. " Красивите дами са освен красиви външно! Те имат редица качества, които постоянно биват подценявани. Време е да разчупим стандарта и да го променим! Това е и моята задача в „ Мастършеф “. Това показа пред „ България Днес " Мис България Вселена 2019 Лора Асенова. Красавицата съумя да завоюва журито още в първата борба за влизане в предаването. Лора ги покори с веганско брауни и взе първата бяла престилка.

„ Много обичам да си подготвям здравословни предписания и да подкрепям здравословен метод на живот, заобикаляйки нездравословните храни. Изключително доста одобрявам формата „ Мастършеф " и на драго сърце попълних формуляр за кандидатстване. Мина много време, когато един ден телефонът звънна. Много се зарадвах, разбирайки, че съм утвърдена за кастинг. Вълнението си пролича по телефона и не можах да го скрия “, разкрива пред вестника хубавицата. За кастинга е належащо Асенова да подготви главно ядене. Лора избира да направи маринована сьомга с пюре от сладостен картоф, аспержи и пармезан. Поднасяйки готовата храна, миската не получава оценка. Научава я още веднъж по телефона по-късно - позитивна е и е позволена в кулинарното риалити.

„ Много обичам морска храна, само че обичаното ми е патешко магре. Който е опитал от това мое ядене, си е облизал пръстите “, споделя още Лора Асенова.
Майсторката на ястията разкри най-голямата загуба в живота си малко преди да се впусне в друга готварска борба. Тогава Лора взе участие в „ Хелс китчън “. Красавицата губи своя татко.

„ Не съумях да печеля „ Хелс китчън “, а това се оказа най-черният ден в живота ми. Баща ми катастрофира тежко и умря. Загубих най-близкия си човек. Тогава, се заклех, че ще печеля
конкурс и ще представям България пред света. Така през 2019-а станах Мис България Вселена и отпътувах за международния конкурс. Супер щастлива съм, че влизам в „ Мастършеф “! Просто не мога да допускам! Много се веселя, че и този връх съумях да покоря! Поне към този момент. Чака ме купата Мастършеф! “, споделя Лора.
Красивата миска, която е от Бяла Слатина и постоянно се прибира в родния дом при околните си, изповядва философията, че не трябва да забравяме, че в случай че желаеме някой да ни харесва, обича и симпатизира, би трябвало първо ние самите да го вършим за себе си.

„ Трябва да се приемем такива, каквито сме, с всичките си позитивни и негативни качества. Да обичаме себе си е избор, който сами вършим. Всеки е роден,за да бъде себе си, и в никакъв случай не би трябвало да усеща нуждата да се извинява за това, тъй като всеки е необикновен тъкмо подобен, какъвто е. Тайната е да се съсредоточиш върху всички хубави качества, които имаш, и да не изпадаш в самокритичност. Помислете за това и по кое време за финален път застанахте пред огледалото и казахте: „ Обичам се! “?, споделя Лора. В петък и събота по Би Ти Ви ще станат ясни и идващите участници, които ще завоюват бели престилки и ще продължат в същинската конкуренция за „ Мастършеф на България “.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР