Това е много крайна мярка, но нито един посланик няма

...
Това е много крайна мярка, но нито един посланик няма
Коментари Харесай

Стефан Янев брани Митрофанова от Асен Василев: Не си дава сметка какви последици ще има изгонването ѝ

" Това е доста последна мярка, само че нито един дипломат няма право да се намесва във вътрешните работи на България. Вицепремиерът (Асен Василев - бел. на ред.) обаче прояви фриволност и емоционалност. Трябва да се гледа какви последствия ще има за страната ни, в случай че изгоним Елеонора Митрофанова. Ще има стопански последствия от сходен акт ". Това съобщи пред БНР някогашният длъжностен министър председател и боен министър Стефан Янев. Той добави, че е допустимо да има предварителни избори.

Той разяснява и желаната от кабинета оставка на шефа на НСО: " За премиера е явно, че има потребност от повече власт, само че не желая да съм юрист на ген. Тонев ", разяснява Янев. Той още веднъж повтори тезата си, че в случай че пратим оръжие на Украйна, ставаме част от войната с Кремъл.

" Партията ни ще бъде учредена, когато бъде подготвена. Усилено работим по името ѝ. Имаме хрумвания, само че нямаме изясненост. Надявам се в идната седмица да я обявим. Рано е да се приказва за имена. С Мая Манолова няма да сме сътрудници ", разяснява Стефан Янев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР