Това е една на пръв поглед обикновена история, която поставя

...
Това е една на пръв поглед обикновена история, която поставя
Коментари Харесай

Когато силата на волята се окаже над от всичко!

Това е една на пръв взор елементарна история, която слага доста невероятни въпроси за силата на духа и волята.

 ballet jump

Ma Ли е красива деветнадесет годишна обещаваща балерина, която се радва на триумфите си на сцената, до момента в който един ден през 1996 година не губи едната си ръка в тежка автомобилна злополука. След случая животът на Ли се сгромолясва със страшна мощ. Приятелят й я напуща, некадърен да схване новото й тяло. Съкрушена Ма прави опит за самоубийство. Слава Богу, родителите й я намират в точния момент и съумяват да я спасят. Години по-късно балерината споделя, че само мощната й обич към фамилията и е дала сили да продължи да се бори.

С течение на времето Ли се научава да живее пълностоен живот – стартира да готви, да излиза с другари, да се усмихва по-често и най-хубавото – връща се в залата за тренировки. Пет години по-късно, през 2001г. тя е поканена да взе участие в петото национално съревнование по балет, където Ма печели златния орден.

През 2002г. Ли среща 20-годишния Ли Тао, който се влюбва в нея от пръв взор. Но Ма е прекомерно несигурна и уплашена да разкрие възприятията си и да се впусне във връзка, тъй като се опасява, че може още веднъж да я изоставят. Е, това не се случва. Двамата освен изживяват мощна обич, само че и през 2004г. Тао получава лиценз да бъде легален представител на Ма. Той е убеден, че тя за нищо на света не трябва да стопира да танцува и става нейн персонален треньор.

През септември 2005г. Ма се среща с момче на име Zhai Xiaowei, някогашен професионален колоездач, който претърпял случай с трактор и изгубил единия си крайник. Преди да се срещнат Zhai в никакъв случай не е стъпвал на танцовата площадка и даже не е подозирал, че има прикрит гений. Сякаш това е бил точният миг да се срещнат, преди Xiaowei да се срине душевен.

Двамата стават сътрудници на сцената и през днешния ден са едни от най-търсените танцьори. За да реализират това, Ма и Zhai си били взаимна упора и прекарвали по 8 часа дневно в залата. Приятелят на момичето бил техен треньор и по този начин тримата незабелязано станали най-хубави другари.

 

 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР