Това е един голям урок за нас и най-вече -

...
Това е един голям урок за нас и най-вече -
Коментари Харесай

ГЕРБ след зверското убийство: Деформира се информационната картина

Това е един огромен урок за нас и най-много - не би било редно да жигосвам някакви медии, само че и урок за всички, които сме отдадени в тази специалност.

Това съобщи в студиото на „ Офанзива “ по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Диана Саватева във връзка отразяването на жестокото ликвидиране в Русе от наши и непознати медии.

„ Разпространението на информация е голяма отговорност. В случая ставаше въпрос за предоверяване. Част от българските медии може би се изкушиха от това да си докарат повече фенове, читатели. И в името на няколко клика повече раздухаха информацията. Не почитаме паметта на един умрял човек, на една майка когато дописваме биографията ѝ по този начин, както на нас ни е угодно “, счита националният представител.

Според нея се получи инжектиране на вярна информация с погрешни елементи.

„ Има ликвидиране, само че дописването на нейната биография изстрея тази вест в международните излъчвания. Липсата на доверието в институциите не е нов проблем, само че в тази ситуация не това беше главното “, уточни още Саватева.

По думите ѝ беше посочена една манипулативна информация.

„ Стигна се до изкривяване на осведомителната картина. Няма поръчково ликвидиране, има един престъпен противен акт. Важно е аудиторията да е готова за тези фалшив офанзиви “, счита депутатът.

Според нея опитите за основаване на напрежение в политиката са всекидневие.

„ Работата на опозицията е да намират косури на ръководещите, само че когато обстоятелствата са изкривени, те олекват “, счита още Саватева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР